Vår historie

Det var en gang for lenge siden en gjeng elektrikere som hadde brennende lidenskap for elektrofaget. Flere gode kollegaer som hadde jobbet sammen gjennom en årrekke med fokus på internkontroll valgte å være med på laget da IKESS Norge AS ble etablert i 2015.

Navnet IKESS lurer du kanskje på?  Det står for InternKontroll Elektro, Sikkerhet og Service. Vi skjønte etterhvert at navnet også ble oppfattet av våre kunder som Internkontroll nr. 1 – som ess i kortstokken. Så navnet sier mye om hvem Ikess Norge er.

I dag er IKESS Norge en solid bedrift med en historie om kollegaer som synes det er gøy å gjøre hverandre gode.

 

Ikess Norge

Våre kunder skal oppleve oss som et menneskelig selskap med høy kompetanse, kvalitet og service. Vi jobber for å være raske og effektive, og holde det vi lover. Håper vi kan gi kundene bedre service enn de forventer slik at vi skaper varige kundeforhold.

Ikess Norge er gjennom internkontrollarbeidet en pådriver i arbeidet med å forebygge elulykker og har høyt fokus på sikkerhet for ansatte og kunder.

Fokus

I dag er vi stolte over å levere elkontrolltjenester til små og store virksomheter i hele Norge.  Vi hjelper foretak med å forebygge brann med fokus på elsikkerhet.

Ikess Norge leverer kontrolltjenester som internkontroll, termografering, nettanalyse og nødlyskontroll.

Menneskene

Vi som jobber i IKESS Norge står opp om morgenen og gleder oss til en ny dag fordi vi motiveres av å forutse våre kunders behov. Ingen dag er lik når vi er ute på internkontroll oppdrag hos våre kunder, og det gjør arbeidshverdagen spennende.  I tillegg liker vi å tro at vi er veldig hyggelige. Alle liker å jobbe selvstendig, samtidig som vi trenger en god kollega å sparre med. Vi er gode på kos innimellom – wienerbrød til kaffen gir rom for gode samtaler.

Ikess Norge er foretakssertifisert iht til NEK 405-4. I tilegg er våre ansatte personsertifisert gjennom DNV-GL som et kvalitetsstempel for våre kunder.