TRENGER DERE HJELP MED INTERNKONTROLLARBEIDET?

HAR DERE BEHOV FOR KONTROLL-TJENESTER INNEN ELEKTRO?

For å forebygge mot ulykker er det svært viktig med jevnlige elkontroller. Dette er alle pålagt gjennom Internkontrollforskriften som har som formål å fremme forbedringsarbeid innen helse, miljø og sikkerhet.

 

Et elektrisk anlegg er ikke bedre enn sin svakeste kobling. En liten feil i sikringsskapet eller en ubetydelig feilkobling kan føre til store konsekvenser og kostnader for eksempel brann, personskader, driftsavbrudd og reparasjoner.

Ikess Norge tilbyr tjenester fra sertifiserte elkontrollører som hjelper dere med å få kontroll på internkontrollarbeidet innen elektro både for næringslivsbedrifter og sameier/borettslag.

Vi tilbyr også tredjepartskontroll av nye elektriske installasjoner og leveransekontroll på vegne av byggherrer. Ved byggeprosjekter benytter flere og flere seg av en uhildet tredjepartskontroll for å kvalitetssikre at bygget overleveres i henhold til gjeldene lovverk, forskrifter og normer. Våre el-kontrollører er sertifiserte gjennom DNV.

Les mer om alle våre tjenester innen el-kontroll, internkontroll, nødlyskontroll, termografering og tredjepartskontroll.

Utforsk våre tjenester

kontrolltjenester elkontroll

Kontakt oss

+47 22 64 00 20

Karoline Eggens vei 1, 2016 Frogner